7 juni 2016

Mooie Beelden Voor Je Business

Het is belangrijk om aantrekkelijke foto's te plaatsen op je sociale media, je site of blog, zodat je 'pico bello' overkomt. Je neemt jezelf, je business en je klanten serieus met beeld waaraan aandacht is besteed. Ook is beeld belangrijk om te laten zien wat je doet en waar je voor staat. Berichten met beeld krijgen bovendien vaker een 'like' of een 'share' en een website met beeld wordt langer bekeken en beter gelezen. Je presentatie krijgt meer aandacht met beeld. Werk dus aan goede foto's als je vaker gezien wilt worden. En die foto's, die maak je gewoon zelf met je smartphone.

Onder andere door de komst van Instagram en de smartphone is de standaard van zelfgemaakt beeld op sociale media enorm omhoog gegaan. En Instagram wordt steeds populairder om in te zetten. Sommige bedrijven hebben niet eens meer een website meer, maar alleen een Instagram-pagina, gekoppeld aan andere sociale media. 

Maar nu vraag je je vast af: hoe maak ik zelf van die supermooie foto's? Dat is te leren met een aantal technieken en stijlen, en ook met een paar handige apps. We leren het je tijdens de Workshop Creatieve Fotostyling. Deze workshop geef ik samen met Katja van Familie van i  tijdens de Pop Up Summer School.
Je leert o.a. hoe je fotografeert met Flatlay- en Display-technieken. De Flatlay is een van de populairste composities op Instagram. Je kent ze misschien wel: de foto's die gemaakt zijn van bovenaf van mooie composities. Display Styling wordt ook vaak toegepast: dit is een groepje van voorwerpen gestyled op een plank of kast.

Wil je meer inspiratie? Check mijn Flatlay en Display-borden op Pinterest of mijn Instagram-pagina's!

Je kunt je nog opgeven voor deze inspirerende workshop die we op 28 juni geven bij De Alchemist in Utrecht.

Deze creatieve workshop is goed te combineren met onze Instagram Masterclass die op dezelfde dag wordt gegeven. Allebei zijn inclusief lunch.
Zin om mee te doen? Ga naar de site en geef je op!

Scroll down for English.


Hoe krijg je je foto’s mooi verzorgd en welke trends zijn er? 
De Flatlay is een van de populairste composities op Instagram
Display Styling is een groepje van voorwerpen gestyled op een plank of kast. 


Bloemen worden vaak gebruikt bij Flatlay composities

Photos: Hipaholic

English resume:

Instagram is becoming increasingly popular to use for your business. How can you make beautiful pictures on Instagram?

During the Workshop Creative Photo Styling you learn the ins and outs of photo styling for Instagram. This workshop I give together with Katja from Family i during the Pop Up Summer School.
You will learn among other things how to shoot with Flatlay and display techniques. The Flatlay is one of the most popular compositions on Instagram. These photos are taken from the top of a nice composition.
Display Styling is also often used: this is a group of objects styled on a shelf or cabinet.
Need more inspiration? Check my Flatlay and Display boards on Pinterest or go to my Instagram page!

You can still sign up for this inspiring workshop we give on June 25 at The Alchemist in Utrecht.
This creative workshop combines well with our Instagram master class given on the same day. Both include lunch.

Want to join? Go to the site and sign up! This workshop is in Dutch.

2 opmerkingen: